Deze website is nog in ontwikkeling. Van alle teamleden is inmiddels een foto gemaakt en binnenkort kunt u de foto's hier bewonderen.

Team

We stellen ons graag aan u voor

In Huisartsenpraktijk Panta Rhei werkt een enthousiast en deskundig team van professionals.

Dr. C.J. Bijkerk 

Huisarts -BIG39049056501

Dr. C.J. Bijkerk is per 1 april 2020 huisarts/praktijkhouder bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Daarvoor werkte hij al 15 jaar als huisarts in de regio Utrecht en zette hij zijn kennis en ervaring in als opleider, onderzoeker en bestuurder in de huisartsenzorg

Dokter Bijkerk heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Dhr. T.J.C.M. Roosen

Waarnemend huisarts – BIG 29920630101

De heer Roosen werkt maandag, dinsdag en donderdag als waarnemend huisarts in onze praktijk. Begin 2020 rondde hij succesvol de huisartsopleiding af in Maastricht.

Mw. A. van Amstel

Waarnemend huisarts – BIG 49910556701

Op vrijdagen treft u mevrouw Van Amstel aan bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Al sinds de afronding van haar huisartsopleiding in 2013 werkt zij als waarnemend huisarts in onze praktijk.

Geraldine van Arneman

Praktijkassistente

Geraldine werkt sinds 2014 als assistente in onze praktijk. Samen met haar collega's houdt zij zich bezig met het maken van afspraken, triage van gemelde gezondheidsklachten, toedienen van injecties, beoordeling van urines, het uitspuiten van oren, etcetera.

Aanwezig dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Asma Aynaou

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Sinds 2013 is Asma werkzaam bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Naast praktijkassistente is zij per november 2017 ook praktijkondersteuner. Haar aandachtsgebied is de begeleiding en advisering van patiënten met diabetes en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Esther Merks-Jacobs

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Esther werkt sinds 2006 als praktijkassistente in deze praktijk. Vanaf 2014 is zij tevens praktijkondersteuner (POH-S) met aandachtsgebied astma en COPD.

Aanwezig maandag, donderdag en vrijdag.

Yvonne Martens

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Yvonne werkt sinds 1985 (!) in deze praktijk. Aanvankelijk als doktersassistente, vanaf 2007 als praktijkondersteuner (POH-S) met als kerntaken diabetes- en ouderenzorg. Verder begeleidt Yvonne patiënten die hulp nodig hebben bij stoppen met roken. Daarnaast adviseert zij (in overleg met de huisartsen) patiënten met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend.

Ivanka Obi

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg

Met ingang van 1 april 2020 werkt Ivanka als POH-GGZ in onze praktijk. Ivanka werkt op dinsdagochtend en op donderdag. Haar psychologische begeleiding valt onder de basis GGZ-regeling en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanwezig op dinsdagochtend en donderdag.

Sietske Bijkerk-Oord

Praktijkmanager

Samen met haar echtgenoot is Sietske per 1 april 2020 praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Als praktijkmanager ontzorgt Sietske de zorgverleners van de praktijk zodat zij onder optimale omstandigheden zorg kunnen verlenen. 

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.