Afspraak maken - Algemeen

LET OP: 

Maak bij verkoudheidsklachten uw afspraak niet online, maar neem telefonisch contact op met de assistente. 

Wij adviseren u dringend bij uw bezoek aan onze praktijk een mondneusmasker te dragen.

Wij werken alleen volgens afspraak.

Weet u niet zeker of een afspraak bij de huisarts(enpost) noodzakelijk is, dan kunt u gebruik maken van de app 'Moet ik naar de dokter'. Deze is te downloaden via www.moetiknaardedokter.nl. Ook www.thuisarts.nl is een betrouwbare website met medische informatie.

Per afspraak reserveren wij 10 minuten en wordt één vraag voor één persoon behandeld. Heeft u meer dan 10 minuten nodig of meer dan één vraag, dan verzoeken wij u dit aan te geven bij het maken van de afspraak.

Spoedeisende vragen krijgen altijd dezelfde dag aandacht van uw huisarts.

Via MijnGezondheid.net

24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u terecht in uw eigen beveiligde patiënten-omgeving MijnGezondheid.net voor:

  • Plannen van een afspraak
  • Aanvragen herhaalrecepten
  • eConsult 
  • Inzage medisch dossier
  • Inzage labuitslagen

Via telefoon

Maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd nationaal erkende feestdagen) tussen 08.00 tot 17.00 uur zijn we bereikbaar via telefoonnummer 076 521 28 19.

Voor het maken van een afspraak belt u bij voorkeur tussen 8 en 12 uur ‘s ochtends. Wilt u het telefoongesprek zo kort mogelijk houden, zodat we ook voor anderen goed bereikbaar zijn. Gelieve tussen 12.30 en 13.00 uur uitsluitend in geval van spoed te bellen.

Afspraak maken zonder DigiD

Buiten openingstijden

Buiten onze openingstijden kunt u terecht in uw beveiligde patiëntenomgeving in MijnGezondheid.net. en in geval van spoedeisende klachten bij de Huisartsenpost Breda: 076 525 85 00. In levensbedreigende situatie bel 1-1-2.