Mijn dossier

Direct inloggen op MijnGezondheid.net

Wij bieden u de mogelijkheid digitaal uw gezondheidszaken te regelen. Via de beveiligde digitale patiëntomgeving MijnGezondheid.net heeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot uw eigen dossier. Voor aanmelding heeft u uw DigiD met een SMS-functie en een mobiele telefoon nodig. 

Wij nodigen u van harte uit om via de website van onze praktijk, toegang te krijgen tot uw eigen zorgdossier. Vanuit MijnGezondheid.net kunt u via een beveiligde persoonlijke omgeving:

 • Uw eigen medische dossier inzien;
 • Afspraak maken in de agenda van de huisarts op het moment dat het u het beste uitkomt;
 • Herhaalrecepten bestellen: vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft;
 • Korte vraag aan de huisarts stellen (eConsult): stel een minder dringende vraag en krijg per mail antwoord. De digitale is een veilig, besloten netwerk;
 • Laboratoriumuitslagen bekijken: de huisarts vermeldt bij de uitslag enige uitleg en een advies aan u;
 • Reisdocument (medicatiepaspoort) printen: Voor u op reis gaat, kunt u zelf een actueel overzicht printen van de medicijnen die u gebruikt. Het reisdocument is zo opgesteld, dat artsen en apothekers in binnen- en buitenland ermee uit de voeten kunnen. Dit document is niet geschikt als verklaring om middelen die onder de opiumwet (slaap/kalmeringsmiddelen en ADHD-medicatie) vallen mee naar het buitenland te nemen! Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.
 • De MedGemak-app: aanvullende app waarmee u uw zorgzaken gemakkelijk via uw telefoon/tablet kunt regelen. Download voor Apple of Android.

We moedigen u aan MijnGezondheid.net te gebruiken. U moet zich daarvoor aanmelden. Dat werkt als volgt:

 1. Klik hier voor het aanmeldformulier;

 2. Vul de gevraagde gegevens in en volg de instructies

 3. Zodra uw aanmelding door ons is verwerkt, ontvangt u een bericht en kunt u inloggen op www.MijnGezondheid.net

 4. De eerste keer dat u inlogt op MijnGezondheid.net, wordt een akkoordverklaring aangeboden. Hierin staan de spelregels. Nadat u op Akkoord heeft geklikt, krijgt u toegang tot het portaal.


De digitale mogelijkheden zijn een extra service en niet verplicht. Is iets niet duidelijk, aarzel dan niet om ons om uitleg te vragen.