team

We stellen ons graag aan u voor

In Huisartsenpraktijk Panta Rhei werkt een enthousiast en deskundig team van professionals.

Dr. C.J. Bijkerk

Huisarts -BIG 39049056501

Dr. C.J. Bijkerk is per 1 april 2020 huisarts/praktijkhouder bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Daarvoor werkte hij al 15 jaar als huisarts in de regio Utrecht en zette hij zijn kennis en ervaring in als opleider, onderzoeker en bestuurder in de huisartsenzorg

Dokter Bijkerk heeft alle dagen van de week spreekuur.

Dhr. T.J.C.M. Roosen

Waarnemend huisarts – BIG 29920630101

De heer Roosen werkt maandag en dinsdag als waarnemend huisarts in onze praktijk. Begin 2020 rondde hij succesvol de huisartsopleiding af in Maastricht. Vanaf augustus 2021 is hij ook op woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Marian Vermeulen

Verpleegkundig specialist - BIG 49003378630

Per 1 april 2021 versterkt Marian Vermeulen het huisartsenteam. Zij houdt zelfstandig spreekuur voor alledaagse/veel voorkomende klachten, schrijft medicatie voor en verwijst waar nodig door naar specialisten.
Voor meer informatie met welke klachten u terecht kunt bij de
Verpleegkundig Specialist, klik hier

Aanwezig woensdag

Mw. F.O.L. Vehmeijer

Huisarts in opleiding - BIG 79917497701

Van maart 2021 tot maart 2022 is mevrouw Vehmeijer in opleiding tot huisarts onder supervisie van Dr. Bijkerk. Zij is afgestudeerd arts en behandelt zelfstandig patiënten. Haar werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en 1x per maand dinsdag.

Geraldine van Arneman

Praktijkassistente

Geraldine werkt sinds 2014 als assistente in onze praktijk. Samen met haar collega’s houdt zij zich bezig met het maken van afspraken, triage van gemelde gezondheidsklachten, toedienen van injecties, beoordeling van urines, et cetera.

Aanwezig dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Öznur Dikmen

Praktijkassistente

Na de zomervakantie van 2021 versterkt Öznur Dikmen als praktijkassistente ons team. Ze is uw eerste aanspreekpunt aan de balie of telefoon en heeft eigen spreekuur voor bijvoorbeeld aanstippen van wratten of oren uitspuiten et cetera.

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Asma Aynaou

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Sinds 2013 is Asma werkzaam bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Naast praktijkassistente is zij per november 2017 ook praktijkondersteuner. Haar aandachtsgebied is de begeleiding en advisering van patiënten met diabetes en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Esther Merks-Jacobs

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Esther werkt sinds 2006 als praktijkassistente in deze praktijk. Vanaf 2014 is zij tevens praktijkondersteuner (POH-S) met aandachtsgebied astma en COPD.

Aanwezig maandag, donderdag en vrijdag.

Yvonne Martens

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Yvonne werkt sinds 1985 (!) in deze praktijk. Aanvankelijk als doktersassistente, vanaf 2007 als praktijkondersteuner (POH-S) met als kerntaken diabetes- en ouderenzorg. Verder begeleidt Yvonne patiënten die hulp nodig hebben bij stoppen met roken. Daarnaast adviseert zij (in overleg met de huisartsen) patiënten met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend.

Ivanka Obi

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg

Met ingang van 1 april 2020 werkt Ivanka als POH-GGZ in onze praktijk. Ivanka werkt op dinsdagochtend en op donderdag. Haar psychologische begeleiding valt onder de basis GGZ-regeling en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanwezig op dinsdagochtend (oneven weken) en donderdag.

Sietske Bijkerk-Oord

Praktijkmanager

Samen met haar echtgenoot is Sietske per 1 april 2020 praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Panta Rhei.
Als praktijkmanager ontzorgt Sietske de zorgverleners van de praktijk zodat zij onder optimale omstandigheden zorg kunnen verlenen. 

Werkzaam op alle dagen van de week.