team

We stellen ons graag aan u voor

In Huisartsenpraktijk Panta Rhei werkt een enthousiast en deskundig team van professionals.

Dr. C.J. Bijkerk

Huisarts -BIG 39049056501

Dr. C.J. Bijkerk is per 1 april 2020 huisarts/praktijkhouder bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Daarvoor werkte hij al 15 jaar als huisarts in de regio Utrecht en zette hij zijn kennis en ervaring in als opleider, onderzoeker en bestuurder in de huisartsenzorg. Dokter Bijkerk is ook huisartsopleider.

Aanwezig maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Dhr. T.J.C.M. Roosen

Waarnemend huisarts – BIG 29920630101

De heer Roosen rondde begin 2020 succesvol de huisartsopleiding af in Maastricht. Sindsdien is hij als vaste waarnemend huisarts werkzaam in onze praktijk. 

Aanwezig maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Mw. J.W. Hoeven

Huisarts -BIG 49913586201

Met ingang van het jaar 2023 completeert dokter Hoeven het artsenteam in onze praktijk. Al ruim 10 jaar is zij als waarnemend huisarts werkzaam in de regio Breda

Aanwezig dinsdag

Marian Vermeulen

Verpleegkundig specialist - BIG 49003378630

Per 1 april 2021 versterkt Marian Vermeulen het team.
Zij houdt zelfstandig spreekuur voor alledaagse/veel voorkomende klachten met speciale aandacht voor huidaandoeningen en vrouwenaandoeningen.  Voor meer informatie met welke klachten u terecht kunt bij de Verpleegkundig Specialist, klik hier

Aanwezig dinsdag(middag) en woensdag

Ingrid Barber-Janssen

Praktijkassistente

Per mei 2022 is praktijkassistente Ingrid Barber-Janssen uw eerste aanspreekpunt aan de balie of telefoon. Zij houdt, afwisselend met Öznur, een assistentenspreekuur. 

Aanwezig dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Öznur Guldal-Dikmen

Praktijkassistente

Sinds de zomer van 2021 versterkt Öznur Guldal-Dikmen als praktijkassistente ons team. Ze is uw eerste aanspreekpunt aan de balie of telefoon en houdt afwisselend met Ingrid een assistentenspreekuur.

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Asma Aynaou

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Sinds 2013 is Asma werkzaam bij Huisartsenpraktijk Panta Rhei. Naast praktijkassistente is zij per november 2017 ook praktijkondersteuner. Haar aandachtsgebied is de begeleiding en advisering van patiënten met diabetes en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Aanwezig maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Esther Merks-Jacobs

Praktijkassistente en – ondersteuner Somatiek

Esther werkt sinds 2006 als praktijkassistente in deze praktijk. Vanaf 2014 is zij tevens praktijkondersteuner (POH-S) met aandachtsgebied astma en COPD.

Aanwezig maandag, donderdag en vrijdag.

Yvonne Martens

Praktijkondersteuner Somatiek

Yvonne werkt sinds 1985 (!) in deze praktijk. Aanvankelijk als doktersassistente, vanaf 2007 als praktijkondersteuner (POH-S) met als kerntaken diabetes- en ouderenzorg. Verder begeleidt Yvonne patiënten die hulp nodig hebben bij stoppen met roken. Daarnaast adviseert zij (in overleg met de huisartsen) patiënten met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Aanwezig maandag, dinsdag en woensdag.

Roxy Johnstone

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg

Met ingang van 1 februari 2023 werkt Roxy als POH-GGZ in onze praktijk. Met haar kunt u snel en laagdrempelig aan de slag met uw psychische, psychosomatische en (psycho)sociale klachten. Haar begeleiding valt onder de basis GGZ-regeling en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanwezig op maandagochtend en vrijdag.

Sietske Bijkerk-Oord

Praktijkmanager

Samen met haar echtgenoot is Sietske per 1 april 2020 praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Panta Rhei.
Als praktijkmanager ontzorgt Sietske de zorgverleners van de praktijk zodat zij onder optimale omstandigheden zorg kunnen verlenen.