Nieuws

31-10-2020

Griepprik

Griep kan ernstige gevolgen hebben. Vooral als u diabetes, een hart-, long- of nierziekte of een verminderde weerstand heeft. Of als u 60 jaar of ouder bent. De griepprik is de beste manier om u tegen griep te beschermen. Ook als u zich nu gezond voelt. Personen die in aanmerking komen voor de gratis griepprik, ontvingen in oktober een uitnodiging. Omdat we dit jaar rekening moeten houden met de regels omtrent 1,5 m afstand kunt u alleen gevaccineerd worden op de dag en tijdstip zoals vermeld is in uw persoonlijke uitnodiging. Bent u dan verhinderd dan kunt u vanaf dinsdag 3 november contact opnemen met de praktijkassistenten voor het plannen van een nieuw moment.

Mensen die voorgaande jaren de griepprik thuis kregen toegediend door één van onze medewerkers ontvangen geen brief. Met hen wordt begin november door ons contact opgenomen. Lees verder...

01-07-2020

Online inzage medisch dossier

Per vandaag is het mogelijk online inzage te krijgen in uw medisch dossier van de huisarts. Gewoon thuis via de eigen telefoon of computer: via de online patiëntomgeving MijnGezondheid.net. Hierdoor wordt het makkelijker om samen met de huisarts te praten over de eigen gezondheid en om een keuze te maken over de behandeling.

De medische gegevens zijn goed beveiligd. Alleen de medewerkers van de huisartsenpraktijk en u als patiënt heeft toegang tot de gegevens. Wees voorzichtig met het geven van medische gegevens aan anderen en deel nooit zomaar gegevens aan bedrijven die daarom vragen. Heeft u vragen over de inhoud van uw dossier, dan kunt u deze stellen middels het eConsult in MijnGezondheid.net.

Voor het eerste gebruik dient u zich te aan te melden. Klik hier voor meer informatie en de werkwijze.